товарознавство підручник

Наш сайт надає будь які матеріали для навчання на повністю безкоштовних засадах – усі підручники з товарознавства ви легко можете дивитись з домашнього. У нашій онлайн-бібліотеці ви легко зможете знайти усю необхідну літературу з товарознавства, завдяки якої навчання даній дисципліні в університеті буде по-справжньому легким та не стане причиною завеликих витрат на підручники.


Товарознавство непродовольчих товарів. Частина 1. /За загальною редакцією Л.Г. Войнаш/Підручнник. - К.: НМЦ "Укоопосвіта", 2004. У підручнику наведено відомості про теоретичні основи та зміст товарознавства: виробництво, класифікацію, характеристику асортименту і споживних властивостей та якості товарів господарського та культурно-побутового призначення.


Основи товарознавства. Зміст. 1. Основи товарознавства. 1. 1. Завдання товарознавства.


Підручник. — 4-е вид, переробл. і доп. — Київ: Лібра, 2007. — 600 с. — ISBN 978-966-7035-86-0. Видання доповнено з урахуванням вимог нових державних стандартів, технічних умов, змін в асортименті певних груп і видів товарів, їх класифікації. Підручник міс


Товарознавча характеристика харчових концентратів…..171 Глосарій…..175 Рекомендована література….191 Список використаних джерел…194. 4. Товарознавство - це наука, яка дає точні і повні знання про товари, їхні сорти, місце походження та продаж


ТОВАРОЗНАВСТВО. Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. Харків Видавництво НФАУ «Золоті сторінки» 2002. Термін товарознавство походить від слів товар і знати й означає цілеспрямовану діяльність з вивчення то варів як предметів споживання. Властивість товару задоволь няти конкретні потреби визначає його споживчу вартість. Т о в а р — це продукт праці, зроблений для обміну шляхом купівлі продажу з метою задоволення потреб спо живача.


ТОВАРОЗНАВСТВО (викладач Полусмяк Ю.І.) Товарознавство є дисципліною, що формує у майбутніх фахівців досконалі знання про формування асортименту товарів, їх якісні показники та вчить розбиратись у положеннях нормативно-технічної документації, у відповідності до якої йде виробництво. Основною метою викладання навчальної дисципліни “Товарознавство” є формування та поглиблення знань з науково-теоретичних основ


Работа по теме: Товарознавство ДонНУЕТ учебник. Глава: Товарознавство. Продовольчі товари Навчальний посібник. ВУЗ: ДонНУЭТ. Товарознавство відіграє важливу роль у підвищенні якості товарів та їх збереженості, розширенні та вдосконаленні асортименту. Таким чином, вивчення якості товару є головною проблемою товарознавства. Якість продовольчих товарів та їх харчова цінність взаємопов’язані, оскільки зміни якості викликають зміни харчової цінності.


ПІДРУЧНИКИ. товарознавством. Товарознавство. Т. 1. Непродовольчі товари : підруч. / Н. В. Мережко, О. Р. Мокроусова, Л. А. Коптюх та ін. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2019. – 760 с. – (Серія «Товарознавство»). У підручнику розглянуто теоретичні основи товарознавства та основні групи непродовольчих товарів. Кожна група товарів аналізується системно: чинники формування та вимоги до якості, класифікаційні ознаки, характеристика асортименту, основні торгові марки та бренди.


Основи товарознавства. Товарознавство - наука про основоположні характеристики товарів, що визначають §х споживчі вартості і чинники забезпечення цих характеристик. Термін "товарознавство" складається з двох слів: "товар" і "знання". Останнє слово відбулося від санскритського уесіа , що означає "знання". Отже, товарознавство - це знання про товари.


Вивчення основоположних характеристик товару, складових його споживну вартість, а також їх змін на всіх етапах рухи товару. Товарознавча характеристика конкретних товарів. Асортимент харчової (продуктів) та непродовольчої груп товару. Товарні втрати.


О.Ф. Оснач. ТОВАРОЗНАВСТВО. Навчальний посібник. Рекомендовано Міністерством освіти і науки України для. Цілями товарознавства як науки є вивчення споживчих властивостей товарів, які визначають їх споживчу цінність, якість і їх конкурентоспроможність.


Читать книгу Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення онлайн - автор Сирохман І.В.- Навчальний посібник розрахований на підготовку спеціалістів і магістрів бесплатно и без регистрации.


товарознавство, класифікація, споживні властивості, асортимент, якість, сертифікація, штрихове кодування, стандартизація, органолептика, продовольчі товари, сорти, типи, підтипи, товарний сорт. 1. предмет та завдання товарознавства продовольчих товарів. · ТОВАРОЗНАВСТВО – це наукова дисципліна, предметом якої є споживна вартість товарів.


Навчальний посібник розкриває основні теоретичні і практичні положення товарознавства продовольчих і непродовольчих товарів. Основним методичним підходом написання посібника є логічне поєднання практичних аспектів менеджменту в торгівлі та експертизі продовольчої групи товарів. Значну увагу приділено екологічним інноваціям в товарознавстві.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

перекладач англійської мови

ответы в автошколе trinity rp

сигнализация magicar m905f инструкция