книжку технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів

Поиск книг и журналов. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів (Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63. 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126.


В учебнике приведена технология приготовления широкого ассортиментов кондитерских изделий из разных видов теста. Ко всем изделиям прилагаются. Автор:Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. Название: Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів Издательство: Виктория ISBN:966-95870-6-9 Год: 2002 Формат: DjVu Размер: 25МВ Страниц:400 Язык: Украинский. Технология приготовления мучных кондитерских изделий. В учебнике приведена технология приготовления широкого ассортиментов кондитерских изделий из разных видов теста. Ко всем изделиям прилагаются рецептуры. Предлагаются рецепты национальной кухни и мучных изделий пониженной калорийности.


Завантажити безкоштовно підручник Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів для ПТНЗ. Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. Київ, 2002 рік. У підручнику наведено технологію виготовлення широкого асортименту кондитерських виробів з різних видів тіста. До всіх виробів додаються рецептури. Висвітлено питання організації роботи кондитерського цеху та подано товарознавчу характеристику сировини. Пропонуються рецепти національної кухні та борошняних виробів пониженої калорійності. Підручник призначений для учнів професійно-технічних навчальних закладів з інтегрованим навчанням кулінарного профілю та для всіх, хто хоче навчитися випікати кондитерські вироби в домашніх умовах. ЗМІСТ.


Зайцева Г. Т., Горпинко Т. М. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів: підручник для професійно-технічних навч. закл. 22.09.2015, 10:58. 1. 2. 3. 4. 5. Категорія: Кухар, кулінар борошняних виробів, кухар дитячого харчування | Додав: Biblioteka.


Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів / Технология приготовления мучных кондитерских изделий Год: 2002 Автор: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. Жанр: Учебник Издательство: Киев. "Виктория" ISBN: 966-95870-6-9 Язык: Украинский Формат: DjVu Качество: Отсканированные страницы Количество страниц: 400 Описание: В учебнике приведена технология приготовления широкого ассортиментов кондитерских изделий из разных видов теста. Ко всем изделиям прилагаются рецептуры. Освещены вопросы организации работы кондитерского цеха и представлена товароведческая характеристика сырья. Предлага


Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів. Книги Кулинария. Автор: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. В учебнике приведена технология приготовления широкого ассортиментов кондитерских изделий из разных видов теста. Ко всем изделиям прилагаются рецептуры. Предлагаются рецепты национальной кухни и мучных изделий пониженной калорийности. Освещены вопросы организации работы кондитерского цеха и представлена товароведческая характеристика сырья. Учебник предназначен для учеников профессионально-технических учебных заведений с интегрированным обучением кулинарному профилю и для всех, кто хочет научиться выпекать кондитерские изделия в домашних условиях. o78. 0.


Справжній кондитер повинен бути інтелектуальною й творчою людиною художником здатним не просто сліпо додержуватися ультрамодним віянь але й привносити в роботу свою індивідуальність Саме тому підручник за свою основну мету ставить ознайомлення майбутніх кондитерів з великою кількістю. Малювання, ліплення та сучасні способи оздоблення борошняних кондитерських виробів. Новікова О. В. Ваше имя.


У підручнику наведено технологію виготовлення широкого асортименту кондитерських виробів з різних видів тіста. До всіх виробів додаються рецептури. Висвітлено питання організації роботи кондитерського цеху та подано товарознавчу характеристику сировини. Пропонуються рецепти національної кухні та борошняних виробів пониженої калорійності. Підручник призначений для учнів професійно-технічних навчальних закладів з інтегрованим навчанням кулінарного профілю та для всіх, хто хоче навчитися випікати кондитерські вироби в домашніх умовах.


Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних. Кондитерських виробів. Навчальний посібник Видання друге, перероблене та доповнене. Київ – 2017. Новікова О.В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів: навч. посібник. – К.: Видавництво Ліра-К, 2017. – 540 с. ISBN 978-966-2609-35-6. У навчальному посібнику викладено комплексну технологію виробництва хлібобулоч-них і борошняних кондитерських виробів. Розглянуто основні та додаткові види сировини хлібобулочного та кондитерського виробництва. Наведено характеристику способів при-готування й оброблення тіста з пшеничного та житнього борошна та їхньої суміші.


Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів. Перейти к файлу. Заказать учебную работу. Зайцева Г. Т., Горпинко Т. М.ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ Підручник для професійно-технічних навчальних закладів Затверджено Міністерством освіти і науки України «Вікторія» Київ - 2002 ЬЬК :*6.99я7 3-17 УДК (>41.5(075) Рішення колегії Міністерства освіти і науки України від 14.01.2002 р. Протокол № 1/11—110 Рецензенти: Кофлан В. М. — директор.


Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння : монографія / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, С. О. Овчіннікова-Дудник, Е. М. Бровко ; ВНЗ Укоопспілки Полтавський університет економіки і торгівлі. – Полтава : ПУЕТ, 2015. – 356 c. Анотації : розкрито наукові та практичні передумови використання олійної сировини в харчових технологіях. Проаналізовано сучасну базу олійної сировини в контексті якісного та достатнього продовольчого забезпечення населення. Розроблено технології борошняних кондитерських виробів (із пісочного, бісквітно


» Бібліотека » Навчальний посібник "Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів" Зайцева. Навчальний посібник "Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів" Зайцева. Дата: 02.04.2020 12:40. Кількість переглядів: 239.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

перекладач англійської мови

ответы в автошколе trinity rp

сигнализация magicar m905f инструкция