підручник товарознавство харчових
Читать книгу Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення онлайн - автор Сирохман І.В.- Навчальний посібник розрахований на підготовку спеціалістів і магістрів бесплатно и без регистрации.
Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення. Навчальний посібник (Сирохман І.В.) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63.
Навч. пос. [ для студ. вищ. навч. закл. ] – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 544 с. - Навчальний посібник розрахований на підготовку спеціалістів і магістрів спеціальностей Товарознавство і комерційна діяльність, Експертиза товарів і послуг, Товарозн
У підручнику наведено відомості про теоретичні основи та зміст товарознавства: виробництво, класифікацію, характеристику асортименту і споживних властивостей та якості товарів господарського та культурно-побутового призначення. Уперше з єдиних позицій розглянуто принципи формування торговельного асортименту та контролю якості товарів. харчових продуктів у гарячому стані. Санітарно-гігієнічна безпека - відсутність недопустимого ризи.
Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення. Навчальний посібник. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення. Навчальний посібник. Сирохман І.В.
Безкоштовно завантажити навчальний посібник Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення / І.В. Сирохман, В.М. Завгородня. Розглянуті проблеми функцій їжі, склад продуктів, проблеми створення і виробництво цих продуктів, зв'язок між використаними харчовими і біологічно активними добавками.
Підручник. 4-е вид, переробл. і доп. Київ: Лібра, 2007. 600 с. ISBN 978-966-7035-86-0. Видання доповнено з урахуванням вимог нових державних стандартів, технічних умов, змін в асортименті певних груп і видів товарів, їх класифікації. Підручник містить тести до всіх основних тем, які подані у
Наш сайт надає будь які матеріали для навчання на повністю безкоштовних засадах – усі підручники з товарознавства ви легко можете дивитись з домашнього. У нашій онлайн-бібліотеці ви легко зможете знайти усю необхідну літературу з товарознавства, завдяки якої навчання даній дисципліні в університеті буде по-справжньому легким та не стане причиною завеликих витрат на підручники.
Товарознавча характеристика харчових концентратів…..171 Глосарій…..175 Рекомендована література….191 Список використаних джерел…194. 4. Товарознавство - це наука, яка дає точні і повні знання про товари, їхні сорти, місце походження та продаж
1. 3. Терміни, використовувані в товарознавстві. 1. 4. Поняття про споживчі властивості та їх класифікація. 1. 5. Загальні поняття про стандартизацію і сертифікацію. 1. 6. Мета і завдання, принципи і методи стандартизації. 1. 7. Органи і служби стандартизації. 1. 8. Нормативні документи зі стандартизації. 2. Управління якістю і асортиментом товарів.
ТОВАРОЗНАВСТВО (викладач Полусмяк Ю.І.) Товарознавство є дисципліною, що формує у майбутніх фахівців досконалі знання про формування асортименту товарів, їх якісні показники та вчить розбиратись у положеннях нормативно-технічної документації, у відповідності до якої йде виробництво. Основною метою викладання навчальної дисципліни “Товарознавство” є формування та поглиблення знань з науково-теоретичних основ
· ТОВАРОЗНАВСТВО – це наукова дисципліна, предметом якої є споживна вартість товарів. організму в харчових, смакових речовинах і чим повніше відповідає принципам раціонального, збалансованого, повноцінного і адекватного харчування. · Збалансоване харчування передбачає вміст у раціоні харчових речовин, у тому числі біологічноцінних незамінних, в оптимальних співвідношеннях. Біологічна цінність продукту визначається вмістом у ньому. · десяти незамінних амінокислот.
Меню сайту. Головна сторінка. Підручники. Посібники. Нові надходження. Категорії розділу. Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування [3]. Електрогазозварник [7]. Слюсар [8].
ТОВАРОЗНАВСТВО. Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. Харків Видавництво НФАУ «Золоті сторінки» 2002. Термін товарознавство походить від слів товар і знати й означає цілеспрямовану діяльність з вивчення то варів як предметів споживання. Властивість товару задоволь няти конкретні потреби визначає його споживчу вартість. Т о в а р — це продукт праці, зроблений для обміну шляхом купівлі продажу з метою задоволення потреб спо живача.
Головна » Підручники » Технологія товарознавство харчових продуктів. У категорії матеріалів: 10 Показано матеріалів: 1-10. Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Завантаженням · Переглядам. Під час складання штатного розпису командир військової частини керується цією Методикою та встановлює чисельність обслуговуючого персоналу їдалень з відповідними посадами в межах чисельності військової частини, враховуючи фонд заробітної плати.
Підручник. Київ. КНТЕУ. 2006. С. 360. 5. Колтунов В.А. Субтропічні та тропічні плоди: Підручник. . 2005. С. 163. 6. Коробкіна З.В. Товарознавство смакових товарів: Підруч. Київ. КНТЕУ. 9. Осика В.А. Товарознавство. Харчові продукти . Розділ Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки: О.К.Л. Київ: КНТЕ. 2013. С 100с. 10. Осокіна Н.М. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва: Підручник. Умань. 2005. С. 614.
ПІДРУЧНИКИ. товарознавством. Товарознавство. Т. 1. Непродовольчі товари : підруч. / Н. В. Мережко, О. Р. Мокроусова, Л. А. Коптюх та ін. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2019. – 760 с. – (Серія «Товарознавство»). У підручнику розглянуто теоретичні основи товарознавства та основні групи непродовольчих товарів. Кожна група товарів аналізується системно: чинники формування та вимоги до якості, класифікаційні ознаки, характеристика асортименту, основні торгові марки та бренди.
З дисципліні «Товарознавство харчових продуктів». На тему «Асортимент і оцiнка якості масла вершкового». Виконала студентка. Харчова цінність продуктів обумовлена наявністю в них комплексу речовин, що визначають калорійність, біологічну цінність і його смакові достоїнства.
Основи товарознавства. Товарознавство - наука про основоположні характеристики товарів, що визначають §х споживчі вартості і чинники забезпечення цих характеристик. Термін "товарознавство" складається з двох слів: "товар" і "знання". Останнє слово відбулося від санскритського уесіа , що означає "знання". Отже, товарознавство - це знання про товари.
Основи товарознавства харчової продукції : лабораторний практикум для студ. освіт. ступ. "Бакалавр" спец. 181 "Харчові технології", спеціал. Товарознавство (харчові продукти) [Електронний ресурс] : метод. рек. до вивч. дисц. та викон. контрол. роботи для здобувачів освіт. ступ. "Бакалавр" спец. 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" освіт.-проф. програми "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" ден. та заоч. форм навч. / уклад.
Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення І.В. Сирохман. Зачекайте завантаження PDF файла в вікні нижче. Попередня Зміст Наступна. Відвідайте наш новий сайт - Матеріали для Нової української школи - планування, розробки уроків, дидактичні та методичні матеріали, підручники та зошити. Віртуальна читальня освітніх матеріалів для студентів, вчителів, учнів та батьків. Наш сайт не претендує на авторство розміщених матеріалів.
Коментарі
Дописати коментар